Friday, April 20, 2018

FEMI 9 INTIMATE WASH

KEPUTIHAN
bila penyakit keputihan melanda rasa stress sangat kan!!lagi teruk bila gatal Dan berbau..aduiii malunyaa
Sampai bila mau kasih biarkan..silap2 jadi penyakit kanser pulak! NO! NO! NO!
So gaisss ikhtiar la untuk rawat keputihan dengan  #femi9
selesa,kering Dan menjaga miss v #antibakteria.
Jom Cuba #Readystock
Whatasap ya
0199554545 (k.mega)
#RM50je
#BeHappy
#BeCLA

Bio Ever Plus Hai O

ANAK LASAK ASYIK BAWA BALIK KESAN LEBAM. APA NAK BUAT NI??
.
.
.
.
.
.
Abang, keno gapo pulok dagu tu??! Gitulah situasi mama kepada hero2 lasak macam saya ni. Balik dari tadika merata kesan lebam. Kawan tolak katanya..
Anak jantan memang lasak depa len macam. Tapi hati ibu mana la boleh tgk ja lebam & bengkak lagu tu kat dagu. Mujuq la ade krim 1001 kegunaan ni. Takde la panik tak tau nak buat apa kan.
Bio ever plus memang terbaik. Lepas sekali sapuan time depa tdoq smlm dah nampak kesan penyembuhan ketara lebam kat dagu abg yan.
Jadi mak2 yang ade hero lasak macam nie wajib dapatkan nya, sebab rahsia manfaat krim 1001 kegunaan ni sangat banyak. Antaranya:
Glowingkan muka
Runcingkan dagu
Menganjalkan, menegangkan, mencerahkan kulit dan payudara
Mengurangkan dan merawat parut dan stretchmark
Merawat luka2 dan lebam
First aid utk sakit2 biasa
Rawatan alternatif bg penyakit2 seperti tyroid, fibroid, katarak dan bermcm-mcm lg...
Banyak betul la kegunaan krim BioEverPlus ni...wajib ada sebotol di rumah
Sapu2 saja tau!! Kalau guna long term
konsisten selalu, memang awet muda lah!
Cepat2 selit order sekarang... wasap 0199554545
#k.mega
#CLAvengers
#krimajaib
#bioeverplus

Thursday, April 19, 2018

Korset PB Hai O

Kembalikan GETAH untuk cik abang!
Biasalah masuk anak 2, 3, 4, 5 and so on, mana sempat nak excercise bagai.
Nak pergi jogging, teringat baju menggunung.
Nak pergi gym, teringat rumah bersepah.
Nak pergi zumba, teringat dapur tak berasap.
Mana ada masa!
Akak tak perlu risau. Akak pakai je 8 jam sehari. Tak kira akak di office, atau akak di rumah.
Say no more to jogging.
Say no more to gym.
Say no more to zumba.
Penat semua tu. Hihi
Akak tukar pakaian dalam je. Dapat kembali bentuk badan zaman muda. Suami senyum melihat.
Testimoni Panas !!!
.
.
Customer saya ni ada sakit belakang yang teruk sampai pernah masuk hospital sebab sakit yang teramat sampai kaki kebas dan susah untuk berjalan. Hanya orang yang sakit belakang je tahu betapa sakitnya sampai menitis airmata menahan sakit. Ada yang kata sakit macam nak bersalin.
Setelah keluar dari hospital, untuk mengelakkan dari sakit belakang datang kembali, customer saya memakai premium beautiful korset untuk memberi sokongan kepada tulang belakang semasa bergerak aktif.
Disebabkan dia memakai full set PB, bukan sahaja sakit belakang hilang malah 4kg lemak juga hilang 
Yeay 
Customer komplen. Lepas pakai pb. Berat makin turun. Kalau dulu, excercise siap makan supplement. Berat tak turon2 pon. Melantak makin banyak sebab stress berat tak turon. LOL. Pitam mak orang cenggini.
Pb ni bagus sangat ke sampai boleh turun berat? Tah2 tipu je.
Kak, pb ni dah lebih 20 tahun kat pasaran. Dah dapat title superbrand lagi kak. Saya pon jenis yang tak setia kat 1 produk kalau produk ni tak bagus. Saya bukan jenis setia kat produk. Biasalah, perempuan nak kesan cepat je kan.
Lepas sarung pb kat badan. Boleh rasa sendiri material pb camano. Tak pernah berpeluh time pakai pb. Tak rasa cam miang gatal pon time sarung pb. Selesa sangat2 pakai.
Okay. Pb memang . Thank you pb sebab buat badan iollls maintain berat. .
#k.mega
#PBKorset
#clavengers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...